| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
TheButcher Developer
Joined: 25 Dec 2004 Last Visit: 07 Sep 2010 Posts: 1163 Location: Germany
|
|
| Back to top |
|
 |
E12 Jack The Ripper Guest
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 12:34 pm Post subject: Re: Turkish Language File (v0.9.6.0) |
|
|
Cok tesekkurler paylasim icin
|
|
| Back to top |
|
 |
dogancanko Guest
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 12:38 pm Post subject: |
|
|
| cok güsel
|
|
| Back to top |
|
 |
oktay Guest
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 8:18 pm Post subject: Re: Turkish Language File (v0.9.6.0) |
|
|
| E12 Jack The Ripper wrote: | Cok tesekkurler paylasim icin  |
|
|
| Back to top |
|
 |
chewik Guest
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 9:37 am Post subject: teşekkürler |
|
|
speedsim türkçeleştirilmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ederim..
herkese iyi oyunlar
|
|
| Back to top |
|
 |
serdarr Guest
|
Posted: Wed May 09, 2007 10:50 am Post subject: emeğe saygı |
|
|
Türkçe yama hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ediyorum oturmuş uğraşmış. Küfür eden arkadaşlarada filolarınızı konuşturun ağzınızı değil diyorum. Bir arkadaşta elin almanı program yapmış diyor bende ona çok konuşacağına oturupda sen program yapda bizde orda oynayalım diyorum hem senin kullandığın bilgisayarı bile elin gavuru yapıyor o zaman onuda kullanma diyorum.
tekrar yamayı yapan arkadaşa teşekkür ediyorum ...
|
|
| Back to top |
|
 |
guest Guest
|
Posted: Sun May 27, 2007 10:42 am Post subject: Re: Turkish Language File (v0.9.6.1) |
|
|
saol güzel olmuş
|
|
| Back to top |
|
 |
budak Guest
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:54 am Post subject: ceviri icin tesekkür ederim kardesim. |
|
|
ceviri icin tesekkür ederim kardesim. Senin gibi insanlar olmasa hayat daha zor olur.. çok tesekkurler...
|
|
| Back to top |
|
 |
nazlıcan_1 Guest
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 8:04 pm Post subject: Re: Turkish Language File (v0.9.6.0) |
|
|
| E12 Jack The Ripper wrote: | Cok tesekkurler paylasim icin  |
|
|
| Back to top |
|
 |
e5 Guest
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 2:17 am Post subject: asd |
|
|
Aferim Size Gençler
Demek Bu Hallere Düştü Türk Gençleri
Atalarımız Torunlarını Böyle Birbirlerine Küfür Ederken Görseydi Acaba Ne Derdi
Bana Da Küfür Edin
|
|
| Back to top |
|
 |
34. evren Guest
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 5:46 pm Post subject: Re: asd |
|
|
| e5 wrote: | Aferim Size Gençler
Demek Bu Hallere Düştü Türk Gençleri
Atalarımız Torunlarını Böyle Birbirlerine Küfür Ederken Görseydi Acaba Ne Derdi
Bana Da Küfür Edin |
heryerde bu durumdayız,hemen küfür ! hemen sövmeye başlıyoruz birbirimize ayıptır yazıktır günahtır,bukadarmı birbirine küfür etmek hakaret etmek.Hemde anneleri karıştırarak.
CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR.
lütfen arkadaşlar biraz düsturlu davranalım.biraz akıllı olalım.
|
|
| Back to top |
|
 |
Erman Guest
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 12:53 pm Post subject: TR |
|
|
arkadaşım 0.77 ile birlikte artık kopyalanan koordinatları okumaz oldu onu da halledersen iyi olur benim bilmediğim başka olay varsa onu da yazın arkadaşlar düzelsin burda
(ingilizce de kopyalayınca alıyor)
|
|
| Back to top |
|
 |
e41..tr Guest
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 8:17 pm Post subject: Re: TR |
|
|
| Erman wrote: | arkadaşım 0.77 ile birlikte artık kopyalanan koordinatları okumaz oldu onu da halledersen iyi olur benim bilmediğim başka olay varsa onu da yazın arkadaşlar düzelsin burda
(ingilizce de kopyalayınca alıyor) |
ya dostum nasıl kopyalıyordun koordinatları bana da bir söylersen tam süper olacak ben pek bilmiyorum da
|
|
| Back to top |
|
 |
sinan Guest
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 4:03 pm Post subject: Re: TR |
|
|
| Erman wrote: | arkadaşım 0.77 ile birlikte artık kopyalanan koordinatları okumaz oldu onu da halledersen iyi olur benim bilmediğim başka olay varsa onu da yazın arkadaşlar düzelsin burda
evet ya türkçe raporlarda koordinat ve maden bilgilerini okumuyor. bizim yazdıklarımızla pek ilgilenilmiyor sanırım. baksanıza türkçe forumda yalnızca bi kaç tane msj var ve sorular cevaplanmıyor.
|
|
| Back to top |
|
 |
1.evren Guest
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 11:18 pm Post subject: Re: TR |
|
|
| sinan wrote: | | Erman wrote: | arkadaşım 0.77 ile birlikte artık kopyalanan koordinatları okumaz oldu onu da halledersen iyi olur benim bilmediğim başka olay varsa onu da yazın arkadaşlar düzelsin burda
evet ya türkçe raporlarda koordinat ve maden bilgilerini okumuyor. bizim yazdıklarımızla pek ilgilenilmiyor sanırım. baksanıza türkçe forumda yalnızca bi kaç tane msj var ve sorular cevaplanmıyor. |
haberler kısmında duyuru var few day sonra düzelecekmiş
|
|
| Back to top |
|
 |
|