forum.speedsim.net Forum Index forum.speedsim.net
The Support Forum for SpeedSim

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Turkish Language File (v0.9.8.1b)
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    forum.speedsim.net Forum Index -> Language Files
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TheButcher
Developer

Last Visit: 07 Sep 2010

PostPosted: Sat Feb 25, 2006 2:17 pm    Post subject: Turkish Language File (v0.9.8.1b) Reply with quote

v0.9.8.1b

Aşağıdaki "Download" yazısına tıklayıp indirdikten sonra tr_lang.ini dosyasını C:Program FilesSpeedSim (veya kurduğunuz klasöre) konumuna kopyalayınız.

Ardından SpeedSim programını açıp yukardaki "Language" yazısına tıklayıp aşağı açılan menüden "Türkçe" yi seçtikten sonra SpeedSim v0.9.8.0b sürümünü Türkçeye çevirilmiş bir şekilde kullanabilirsiniz.

Raporun otomatik kopyalanması için "Kopyalandığında otomatik aktar" seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir. Raporun kopyalandığında otomatik aktarılması için ise casusluk raporunun oyun penceresinde açılmış olması gerekir. Yani "Casusluk raporunun bir kismini göster" seçeneği işaretlenmeden raporun seçilerek kopyalanmış olması gerekir.

Raporu "popup" olarak açıp kopyaladığınızda rapor speedsim'e kopyalanmayacaktır, çünkü otomatik aktarma oyun sayfasından okunan bilgilerin yapısına göre tasarlanmıştır.

tr_lang_0.9.8.1b.ini
 Description:
Turkish Language File for SpeedSim v0.9.8.1b

Download
 Filename:  tr_lang_0.9.8.1b.ini
 Filesize:  10.37 KB
 Downloaded:  24112 Time(s)

Last edited by TheButcher on Fri Jul 06, 2007 4:51 pm; edited 8 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
E12 Jack The Ripper
Guest

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 12:34 pm    Post subject: Re: Turkish Language File (v0.9.6.0) Reply with quote

Cok tesekkurler paylasim icin Laughing
Back to top
dogancanko
Guest

PostPosted: Mon Mar 26, 2007 12:38 pm    Post subject: Reply with quote

cok güsel
Back to top
oktay
Guest

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 8:18 pm    Post subject: Re: Turkish Language File (v0.9.6.0) Reply with quote

E12 Jack The Ripper wrote:
Back to top
chewik
Guest

PostPosted: Mon Apr 02, 2007 9:37 am    Post subject: teşekkürler Reply with quote

speedsim türkçeleştirilmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ederim..

herkese iyi oyunlar
Back to top
serdarr
Guest

PostPosted: Wed May 09, 2007 10:50 am    Post subject: emeğe saygı Reply with quote

Türkçe yama hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ediyorum oturmuş uğraşmış. Küfür eden arkadaşlarada filolarınızı konuşturun ağzınızı değil diyorum. Bir arkadaşta elin almanı program yapmış diyor bende ona çok konuşacağına oturupda sen program yapda bizde orda oynayalım diyorum hem senin kullandığın bilgisayarı bile elin gavuru yapıyor o zaman onuda kullanma diyorum.

tekrar yamayı yapan arkadaşa teşekkür ediyorum ...
Back to top
guest
Guest

PostPosted: Sun May 27, 2007 10:42 am    Post subject: Re: Turkish Language File (v0.9.6.1) Reply with quote

saol güzel olmuşSmileSmile
Back to top
budak
Guest

PostPosted: Mon May 28, 2007 8:54 am    Post subject: ceviri icin tesekkür ederim kardesim. Reply with quote

ceviri icin tesekkür ederim kardesim. Senin gibi insanlar olmasa hayat daha zor olur.. çok tesekkurler... Smile
Back to top
nazlıcan_1
Guest

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 8:04 pm    Post subject: Re: Turkish Language File (v0.9.6.0) Reply with quote

E12 Jack The Ripper wrote:
Back to top
e5
Guest

PostPosted: Tue Jun 26, 2007 2:17 am    Post subject: asd Reply with quote

Aferim Size Gençler
Demek Bu Hallere Düştü Türk Gençleri
Atalarımız Torunlarını Böyle Birbirlerine Küfür Ederken Görseydi Acaba Ne Derdi
Bana Da Küfür Edin
Back to top
34. evren
Guest

PostPosted: Sat Jun 30, 2007 5:46 pm    Post subject: Re: asd Reply with quote

e5 wrote:
Aferim Size Gençler
Demek Bu Hallere Düştü Türk Gençleri
Atalarımız Torunlarını Böyle Birbirlerine Küfür Ederken Görseydi Acaba Ne Derdi
Bana Da Küfür Edin

heryerde bu durumdayız,hemen küfür ! hemen sövmeye başlıyoruz birbirimize ayıptır yazıktır günahtır,bukadarmı birbirine küfür etmek hakaret etmek.Hemde anneleri karıştırarak.
CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR.
lütfen arkadaşlar biraz düsturlu davranalım.biraz akıllı olalım.
Back to top
Erman
Guest

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 12:53 pm    Post subject: TR Reply with quote

arkadaşım 0.77 ile birlikte artık kopyalanan koordinatları okumaz oldu onu da halledersen iyi olur benim bilmediğim başka olay varsa onu da yazın arkadaşlar düzelsin burda

(ingilizce de kopyalayınca alıyor)
Back to top
e41..tr
Guest

PostPosted: Mon Oct 01, 2007 8:17 pm    Post subject: Re: TR Reply with quote

Erman wrote:
arkadaşım 0.77 ile birlikte artık kopyalanan koordinatları okumaz oldu onu da halledersen iyi olur benim bilmediğim başka olay varsa onu da yazın arkadaşlar düzelsin burda

ya dostum nasıl kopyalıyordun koordinatları bana da bir söylersen tam süper olacak Wink ben pek bilmiyorum da Crying or Very sad
Back to top
sinan
Guest

PostPosted: Thu Nov 01, 2007 4:03 pm    Post subject: Re: TR Reply with quote

Erman wrote:

evet ya türkçe raporlarda koordinat ve maden bilgilerini okumuyor. bizim yazdıklarımızla pek ilgilenilmiyor sanırım. baksanıza türkçe forumda yalnızca bi kaç tane msj var ve sorular cevaplanmıyor.
Back to top
1.evren
Guest

PostPosted: Tue Jan 29, 2008 11:18 pm    Post subject: Re: TR Reply with quote

sinan wrote:
Erman wrote:

evet ya türkçe raporlarda koordinat ve maden bilgilerini okumuyor. bizim yazdıklarımızla pek ilgilenilmiyor sanırım. baksanıza türkçe forumda yalnızca bi kaç tane msj var ve sorular cevaplanmıyor.

haberler kısmında duyuru var few day sonra düzelecekmiş
Back to top
Post new topic   Reply to topic    forum.speedsim.net Forum Index -> Language Files All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum